Середа
15.05.2024, 03:32
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Аренда авто - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Флейм » Аренда авто
Аренда авто
liniavikon333Дата: Понеділок, 03.10.2022, 10:45 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Щоб не залежати постійно від громадського транспорту чи таксі, можна замовити послугу оренда автобуса у Києві від компанії https://transukraine.com.ua/ru/ . Спеціалісти компанії забезпечать вам якісні, безпечні та надійні поїздки як містом, так і за його межі на комфортабельному транспорті будь-якої місткості, від невеликих мікроавтобусів до великих екскурсійних автобусів. На сайті можна оформити замовлення автобуса з водієм на будь-який термін, від кількох годин до будь-якої кількості днів.
 
olforenkoДата: Неділя, 28.04.2024, 09:24 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Помню, я в Салониках брал авто напрокат. Так вот - вот несколько важных вещей, которые полезно знать о парковках в Салониках https://aktis.rent/ru/blog/chto-nuzhno-znat-o-parkovkakh-v-salonikakh

В некоторых районах города парковки платные, особенно в центре и на оживленных улицах. Обычно на платных парковках есть автоматы для оплаты. В зависимости от места цены и время оплаты могут варьироваться.

Некоторые парковки работают круглосуточно, а некоторые имеют ограниченные часы работы. Проверьте информацию о часах работы на знаках или на информационных табличках.

На некоторых парковках существуют ограничения по времени стоянки. Обычно это указывается на знаках. Постарайтесь не нарушать эти ограничения, чтобы избежать штрафа.

В некоторых местах можно парковаться на тротуарах. Однако, убедитесь, что это разрешено и не нарушаете правила дорожного движения.

Зная эти основные правила и рекомендации, вы сможете легче и безопаснее использовать парковки в Салониках.
 
ФОРУМ » Загальне » Флейм » Аренда авто
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024