|
Збірка ПК
|
|
| misterbicips | Дата: П`ятниця, 22.12.2023, 23:44 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт всім! Давно хотів собі зібрати крутий ігровий комп'ютер, але сам я точно це зробити не зможу. Порадьте мені сервіс в інтернеті, що пропонує збірку ПК онлайн, бажано, щоб не надто дорого.
|
| |
|
|
| Levchenko | Дата: П`ятниця, 22.12.2023, 23:47 | Повідомлення # 2 |
|
Сержант
| Сам ти можеш помилитися в якихсь компонентах, і все може не зіграти. Знаю я один сайт, де сам у свій час замовляв збірку комп'ютера, і мені просто ідеально підібрали всі компоненти, і вийшов комп'ютер навіть кращим ніж я собі думав.
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: П`ятниця, 22.12.2023, 23:58 | Повідомлення # 3 |
|
Сержант
| Сам я точно щось куплю не те, тому навіть не ризикую це робити. Був би дуже вдячний, якби ти залишив мені посилання на сайт, де тобі збирали комп'ютер, хочу порадитися зі спеціалістами, щоб вийшов саме той комп'ютер, що я задумав.
|
| |
|
|
| Levchenko | Дата: Субота, 23.12.2023, 00:10 | Повідомлення # 4 |
|
Сержант
| Даним сайтом являється Telemart https://telemart.ua/ua/assembly-start.html саме туди я звертався, і мені надали дуже професійну консультацію, уважно вислухали всі мої побажання, та я їм сказав на яку суму я все це розраховую зробити. Вийшов дуже крутий комп'ютер, і при чому дешевше ніж, щоб я купував новий у магазині. Тому обов'язково звертайся, і тобі також допоможуть, ще не раз будеш мені дякувати. Плюс всі компоненти можна у них придбати в магазині, по дуже адекватній ціні.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Четвер, 18.01.2024, 19:43 | Повідомлення # 5 |
|
Рядовий
| Если вам нужен отличный б/у ноутбук https://pc.com.ua/laptops-office для работы в Киеве, обратите внимание на этот магазин. У меня была прекрасная покупка – гарантия на полгода, и ноутбук пришел в 100% рабочем состоянии. Цены здесь самые выгодные, а оборудование привозится из Европы и США, что гарантирует надежность. Дали 15 дней на тестирование, но я не нашел ни одного недостатка. Доставка по Украине также оперативная. Рекомендую всем, кто ищет надежное и выгодное решение для своей работы. Не забудьте позвонить!
|
| |
|
|