Вівторок
05.08.2025, 20:57
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Отримати гроші - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Отримати гроші
kykanaslivaДата: Понеділок, Вчора, 07:40 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
У мене виникло питання: чи є можливість оформити кредит онлайн на карту, якщо я пенсіонерка і вже не працюю? Чи беруть до уваги пенсію як дохід? Боюсь, що банки можуть відмовити через вік, а гроші потрібні для ремонту. Порадьте, будь ласка, якісь надійні сервіси для пенсіонерів, де не буде складних процедур і паперової тяганини, бажано все в онлайн-режимі та без черг.

kilivivinДата: Понеділок, Вчора, 07:41 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Справді, багато банків неохоче дають кредити пенсіонерам, але є сучасні онлайн-сервіси, де пенсія цілком підходить як підтвердження доходу. Раджу спробувати онлайн кредит в TrebaCredit https://treba.credit/ Тут все максимально просто, вся процедура відбувається онлайн: реєструєтесь, заповнюєте коротку заявку, вказуєте пенсію як джерело доходу, і вже за кілька хвилин отримуєте рішення. У разі схвалення кошти майже миттєво зараховують на вашу карту. Оформити кредит можна навіть без виходу з дому, що дуже зручно. Я вже користувалась, все чесно і без обману.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025