Субота
04.07.2026, 19:43
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна українська натуральна косметика - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
українська натуральна косметика
mahnatijandrejДата: Субота, 01.11.2025, 16:52 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи є зараз українська натуральна косметика, яка справді дає результат і водночас допомагає нашим військовим?

grishuk9995Дата: Субота, 01.11.2025, 19:13 | Повідомлення # 2
Рядовий
Привіт усім! Натрапила на https://irenebukur.com/ зовсім випадково, коли шукала натуральну косметику українського виробництва. Мене вразила не тільки якість засобів, а й підхід бренду — відчувається щирість і турбота. Замовила крем і маску, і вже через кілька днів шкіра виглядала свіжішою. Дуже приємно, що частина прибутку йде на підтримку наших жінок та військових — це справжня гордість за Україну.

00cartsmithДата: Четвер, 06.11.2025, 20:13 | Повідомлення # 3
Рядовий
surprised

larlauvsnordar56Дата: Понеділок, 25.05.2026, 14:05 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Я завжди вважала, що якісна декоративна косметика — це найкраща інвестиція у свій настрій, адже крутий макіяж додає неймовірної впевненості. Раніше доводилося збирати все по різних сайтах, але минулого тижня я випадково затестила маркетплейс UABeauty і залишилася в повному захваті від сервісу. Мене підкорило те, що тут https://uabeauty.com.ua/makiiazh поєднуються висока якість продукції та дійсно доступні ціни для кожної дівчини. На сайті діють постійні вигідні акції, а величезний асортимент дозволяє знайти все: від консилерів до яскравих палеток тіней. Оформила все через супер зручний спосіб замовлення, а оперативна доставка привезла оригінальні товари від перевірених брендів світу і України разом із мімішними подарочними наборами.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026