Неділя
09.02.2025, 23:29
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна "Тижневі новини" за 23.02.14 р. - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
"Тижневі новини" за 23.02.14 р.
KuznyaДата: Середа, 26.02.2014, 03:10 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Репутація: 0
Статус: Offline
У випуску:
1.Новини атомної енергетики.
2.Регіональний семінар ВАО АЕС МЦ.
3.Дільниця контрольно-вимірювальних приладів ЦТАВ.
4.Конкурс наукових робіт.
5.До 200-річчя Т.Г. Шевченка.
6.Травматизм.

ninarobin092Дата: Неділя, 03.11.2024, 03:30 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Наш портал новин — ваш надійний ресурс для найсвіжіших та об’єктивних подій з України та світу. Ми https://kyivnews.net/misto/ висвітлюємо політичні рішення, економічні зміни, соціальні ініціативи, культурні заходи й спортивні досягнення. Завдяки нашій оперативності та глибокому аналізу ви завжди будете в курсі найважливіших подій. Слідкуйте за оновленнями, щоб не пропустити жодної значущої новини й залишатися поінформованими щодня!

theohernandezwriterДата: Субота, Вчора, 12:53 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Дуже радий, що є така тематика, адже без новин на сьогоднішній день взагалі нікуди, тим більше без обговорення цих самих новин. Хочу сказати, що так само потрібно звертати увагу на те, де саме ви читаєте новини, я свого часу дуже довго шукав якісний новинний портал, який міг би мені надавати найактуальніші та перевірені новини. Але зараз, я легко можу читати актуальні новини з різних сфер діяльності, а саме нещодавно прочитав цікавий матеріал про огляд українського геймдеву https://startup.co.ua/ohliad-....dustrii , який відкрився мені зовсім з іншого боку, розвиток, виклики та вплив на світовий ринок ігрової індустрії, саме завдяки цьому новинному порталу. Та й взагалі, завдяки йому не тільки український геймдев для мене зрозумілішим, а й багато інших сфер діяльності, що дало мені більш об'ємне розуміння різних направлень.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025