Субота
18.05.2024, 07:59
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Третина працівників РАЕС – жінки - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » Третина працівників РАЕС – жінки (Фото)
Третина працівників РАЕС – жінки
KuznyaДата: Четвер, 13.03.2014, 01:40 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline


Понад 40 працівниць Рівненської атомної електростанції отримали заслужені нагороди напередодні Міжнародного жіночого дня. Стаж роботи в енергетиці більшості з нагороджених – понад 20 років. Вручили почесні відзнаки та грамоти головний інженер – перший заступник генерального директора Павло Ковтонюк, голова профкому Іван Мельник та виконуючий обов’язки міського голови Кузнецовська Ігор Куц.

За багаторічну плідну працю та вагомий внесок у розвиток атомної енергетики Знаком «Почесний працівник атомної енергетики» ДП «НАЕК «Енергоатом» була нагороджена технік з підготовки технічної документації реакторного цеху №2 Лариса Гуменюк. Лариса Дмитрівна працює у цеху практично з перших днів його заснування. Її трудовий стаж на РАЕС складає 30 років.

Знаком «Відмінник атомної енергетики» ДП «НАЕК «Енергоатом» нагороджена інженер-конструктор конструкторсько-технологічного відділу Людмила Резвінська, яка трудиться на РАЕС 27 років.



Відзнаки «За вагомий внесок у розвиток атомної енергетики України» ДП «НАЕК «Енергоатом» отримали завідувач відділу по творчій роботі з дітьми Палацу культури імені Лесі Українки управління соціального розвитку Світлана Кох та начальник відділу обліку запасів та необоротних активів бухгалтерії Людмила Тарасюк.

Ще близько сорока працівниць РАЕС були відзначені Почесними грамотами, Грамотами, Листами подяки ДП «НАЕК «Енергоатом» та Грамотами виконавчого комітету міської ради.

Сьогодні на Рівненській АЕС працює більш ніж 2700 представниць прекрасної статі, а це – третина усього персоналу атомної станції. Жінки трудяться практично у кожному підрозділі РАЕС, вносячи вагомий вклад у забезпечення надійної та стабільної роботи енергоблоків.



 
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » Третина працівників РАЕС – жінки (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024