Субота
18.05.2024, 05:48
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Формула успіху рівненських атомників - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » Формула успіху рівненських атомників (Фото)
Формула успіху рівненських атомників
KuznyaДата: Четвер, 27.03.2014, 23:49 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Молоді працівники Рівненської атомної електростанції підтвердили реноме переможців на конкурсі наукових доповідей серед молоді ДП «НАЕК «Енергоатом». Олександр Пчелінцев та Наталія Мархевка посіли відповідно друге та третє місця. Нагадаємо, що раніше вони стали переможцями аналогічного заходу на Рівненській АЕС та здобули право представляти атомну електростанцію на конкурсі у Києві. Таким чином? уже п’ятий рік поспіль рівненські атомники стають призерами конкурсу.

Як відзначили члени журі під час підбиття підсумків конкурсу, високі призові місця учасників від РАЕС – це уже своєрідна система. На РАЕС же зізнаються, що формулою успіху рівненських атомників є насамперед симбіоз активності молодих працівників і спільної роботи конкурсантів з конкурсною комісією. Адже до суддівства конкурсу на атомній станції залучаються спеціалісти найвищого рівня – заступники генерального директора та головного інженера. А роботи, які представляють РАЕС на конкурсі в НАЕК «Енергоатом», вирізняються актуальністю і новизною, перспективою використання та часто нестандартним підходом до вирішення того чи іншого питання.



Провідний інженер електричного цеху РАЕС Олександр Пчелінцев уже не вперше бере участь у конкурсі і не вперше демонструє високий результат. Торік він став переможцем, цього року посів друге місце у виробничому напрямку. Науково-дослідна робота Олександра «Система збору інформації головної схеми РАЕС» - це результат напрацювань інженера за останні півтора року. Робота спрямована на вдосконалення засобів релейного захисту та автоматики, а також методів їх експлуатації, і впровадження в роботу, що є актуальним завданням у наш час. За словами О. Пчелінцева, релейний захист є одним з основних видів електричної автоматики, без якої неможлива нормальна робота АЕС. До слова, у науковій доповіді молодий спеціаліст відобразив конкретні здобутки та результати своєї практичної роботи на дільниці з релейного захисту і електроавтоматики головної схеми електроцеху РАЕС.

- Хотілося б подякувати організаторам за проведення подібних конкурсів, які дають змогу молодим працівникам реалізувати себе. А також моїх колегам, особливо Миколі Вайсеру та Олександру Іоксту за технічну і моральну підтримку, - підкреслив Олександр Пчелінцев.

Для перекладача відділу міжнародного співробітництва та технічної допомоги РАЕС Наталії Мархевки участь у конкурсі наукових доповідей серед молодих працівників стала першим таким досвідом. Наталія працює на РАЕС трохи менше року. В основу її роботи «Міжнародний обмін досвідом як складова культури безпеки та роль перекладача у цьому процесі» лягло насамперед прагнення встановити, яким чином перекладач може підвищити власний рівень культури безпеки, та як впливає робота перекладача на безпеку АЕС. Дослідження Н. Мархевки журі конкурсу у ДП «НАЕК «Енергоатом» оцінило високим третім місцем у соціальному напрямку.

            Працівники Рівненської атомної електростанції відзначили високий рівень підготовки конкурсантів від інших АЕС
- Вразила далекоглядність молодих людей, неординарність підходів вирішення поставлених задач, актуальність та перспективність кожної представленої теми, – підкреслила Н. Мархевка. – Тому, на мій погляд, переможених тут бути не може, кожен учасник є переможцем на шляху до самоосвіти, самовдосконалення та спрямування своєї енергії та ідей у потрібне русло.

http://www.rnpp.rv.ua
 
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » Формула успіху рівненських атомників (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024