П`ятниця
03.05.2024, 00:05
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Аукціони автомобілів в США - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » АВТОмобілі » Аукціони автомобілів в США
Аукціони автомобілів в США
fiserzaieДата: Вівторок, 12.01.2021, 16:44 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 9
Репутація: 0
Статус: Offline
Аукціони автомобілів в США - це хороша можливість заощадити на покупці авто будь-якого класу. Але перш ніж зробити покупку, потрібно розуміти всі супутні процеси. Це допоможе не тільки витратити менше коштів, але і не бути обдуреним.1. Насамперед необхідно визначитися з аукціоном і лотом. Сьогодні існує кілька найбільш популярних аукціонів: Copart, Iaai та Manheim. В аукціонах беруть участь страхові компанії й приватні особи. Страхові компанії продають автомобілі, що потрапили в ДТП і мають різні ступені ушкоджень. Вони не займаються ремонтними роботами і продають авто в існуючому стані. Приватні особи купують авто у страхових компаній, роблять ремонтні роботи (найчастіше поганої якості - дешеві запчастини і легкий косметичний ремонт) і продають дорожче. Джерело: https://www.ukrinform.ua/rubric-....to.html
Щоб заощадити грошові ресурси й не потрапити на недобросовісних людей, рекомендується звернутися до компанії, що займається купівлею і доставкою авто з США в Україну. Співробітники компанії допоможуть визначитися з лотом, а також нададуть брокера. Вибираючи компанію, слід вивчити її історію та відгуки від реальних людей.3. Після того, як буде здійснена оплата лота і комісійного збору аукціону, починається транспортування автомобіля в порт. З Америки автомобіль, швидше за все, прибуде в «Євротерминал» в Одесі, оскільки близько 80% всього трафіку на вторинному ринку автомобілів з США проходить через нього. Всі дані про автомобіль вже є в експедиторів. Оригінали документів відправляються або поштою, або зберігаються в машині.4. На етапі розвантаження контейнера присутні експедитори, які роблять фото і відеофіксацію. Ці дані необхідні, щоб обґрунтувати заявлену вартість на авто під час процесу митного оформлення. А також для того, щоб уникнути можливих спірних моментів, які можуть з'явитися під час того, як автомобіль буде знаходитися на території комплексу «Євротермінал». Наприклад, якщо покупцеві прийшов автомобіль з пошкодженнями, що не були заявлені, експедитори можуть підтвердити, що дані пошкодження не були отримані на території комплексу.5. Потім починається процес митного оформлення автомобіля. Багато покупців заздалегідь вважають цей процес фінансового витратним і тривалим. Насправді це не так. На території комплексу «Євротермінал» знаходиться «АвтоХаб», який надає послуги сервісів, що займаються розмитненням і постановою автомобіля на облік.

Додано (05.04.2021, 15:14)
---------------------------------------------
Как происходит процесс оформления автомобиля на «АвтоХабе»?
Машины прибывают в контейнерах в одесский порт и отправляются на территорию «Евротерминал». Автомобиль проходит проверку всеми контролирующими органами и проходит процесс таможенной очистки. Экспедиторские компании, которые занимаются транспортировкой из-за рубежа, на этом этапе оформляют необходимые документы.

Автомобиль выгружается, размещается на стоянке «АвтоХаба», осматривается на предмет возможных повреждений. Здесь выдается заключение о качественных характеристиках машины и сертификат на соответствие экологическим стандартам Евро-5.

Владелец автомобиля подает декларацию и необходимые документы в сервисный центр «АвтоХаба», оплачивает необходимые таможенные платежи.

Покупателей авто из США наверняка обрадует тот факт, что благодаря принципу «Единого окна», работающему на территории «Евротерминала», не придется тратить дни, чтобы оформить машину. Весь процесс для покупателя сводится, по сути, к оплате таможенных пошлин и подаче необходимых документов вместе с платежками брокеру, который будет заниматься таможенным оформлением.

Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/pr....3.html 

Повідомлення відредагував fiserzaie - Вівторок, 12.01.2021, 16:45
 
pogribnojvitalijДата: Неділя, 26.09.2021, 19:46 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
sad
 
nocrynofryДата: Понеділок, 30.05.2022, 15:39 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 9
Репутація: 0
Статус: Offline
Коли у мене знову виникла потреба в шинах, то я вирішив шукати порад у професіоналів, але не міг знайти безкоштовної консультації. Добре, що мені порадили звернутися в інтернет-магазин шин та дисків Горошина https://goroshina.ua/ . Тут я зміг знайти якісну консультацію безкоштовну від спеціалістів, а також підібрати добротну гуму та диски по адекватній ціні.
 
ФОРУМ » Загальне » АВТОмобілі » Аукціони автомобілів в США
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024