Четвер
02.05.2024, 17:08
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Бензовоз - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » АВТОмобілі » Бензовоз
Бензовоз
liniavikon333Дата: П`ятниця, 03.06.2022, 11:56 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Покупала новый бензовоз, самосвал, вахтовые авто и автовышки от завода-производителя https://thk.kiev.ua/catalog/avtotoplivozapravschik . Уже несколько лет вахтовки и автокраны работают без проблем и серьезных поломок. Спецтехника Техкомплект оказалась наилучшего качества, что не может не радовать. В отличие от торговых брендов из Беларуси и Турции, все (а не частично – только для узловых элементов) комплектующие, используемые для сборки европейских автовышек, имеют 100% европейское происхождение и являются лидерами в своих отраслях: шведская сталь Ssab Strenx, итальянская гидравлика от Walvoil, Atlantic Fluid Tech и опорно-поворотные устройства Meta.
 
petrpetr_80Дата: Середа, 06.09.2023, 10:46 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 38
Репутація: 0
Статус: Offline
Щоб легко і просто паливозаправник купити за кращою вартістю під свої потреби, доцільно звернутися в провідну компанію https://uak.ua/product-category/specztehnika/toplivozapravshhiki/ . Каталог пропонує спеціальну техніку, яка активно використовується в будівельній сфері та здатна здійснювати ряд складних і не під силу людині робіт на будівельних майданчиках, а також створена для ефективного проведення розвантажувальних робіт на різноманітних об'єктах. На сайті представлені великі модельні ряди різної спецтехніки, яка допомагає збільшити продуктивність в комунальній або дорожній сфері. Перевірені моделі вантажних автомобілів відрізняються простотою обслуговування і порівняльною доступністю ремонту.
 
flynnbarnesbДата: Вівторок, 24.10.2023, 21:04 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
1
 
ФОРУМ » Загальне » АВТОмобілі » Бензовоз
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024