Понеділок
29.04.2024, 19:35
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Турчинов закликає всі церкви і конфесії провести спільну мо - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Політика » Турчинов закликає всі церкви і конфесії провести спільну мо (у суботу, 24-го травня)
Турчинов закликає всі церкви і конфесії провести спільну мо
KuznyaДата: Субота, 24.05.2014, 01:05 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
В.о. Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов закликає всі церкви і конфесії напередодні президентських виборів, у так званий «день тиші» 24 травня, провести спільну молитву за Україну.

Під час зустрічі у четвер з членами Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій О.Турчинов висловив їм вдячність «за виховну роботу, за пастирське слово, за намагання докласти усіх зусиль до забезпечення миру в Україні». «Саме духовність повинна забезпечити наш розвиток, - зазначив керівник Парламенту. - Духовна людина ніколи не знищуватиме власну державу».

На переконання керівника Парламенту, є дуже важливим, аби «всі церкви, всі конфесії об’єдналися у спільній молитві до Бога, щоб він благословив Україну, щоб в нашій державі був мир, спокій, злагода, щоб українці зробили свій важливий і правильний вибір».

Під час зустрічі представники українських конфесій висловили глибоке занепокоєння проявами сепаратизму та засудили їх, виступивши за цілісність України в її міжнародно-визнаних кордонах. Також глави церков і релігійних організацій засудили провокації та штучні намагання зірвати виборчий процес.

Члени Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій підтримали пропозицію щодо проведення напередодні дня виборів спільної молитви за Україну. Цей захід, на їх думку, засвідчив би єдність і консолідовану позицію всіх Церков і релігійних організацій нашої країни щодо прагнення до миру і злагоди у суспільстві, непорушності кордонів і цілісності держави, прозорих, чесних демократичних виборів.
Спільна молитва за Україну розпочнеться у суботу, 24-го травня, о 13-й годині у Софії Київський, а також у храмах всіх конфесій.

http://www.rv.gov.ua/
 
ФОРУМ » Загальне » Політика » Турчинов закликає всі церкви і конфесії провести спільну мо (у суботу, 24-го травня)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024