Субота
18.05.2024, 07:04
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Вогонь мало не знищив житловий будинок у с. Мостище - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини району » Вогонь мало не знищив житловий будинок у с. Мостище (Фото)
Вогонь мало не знищив житловий будинок у с. Мостище
KuznyaДата: Середа, 05.03.2014, 11:55 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
3 березня об 11:24 до Служби порятунку за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Мостище, Володимирецького району. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 5-го Державного пожежно-рятувального поста смт.Рафалівка.

Прибувши до місця виклику вогнеборцями було встановлено, що горить дах дерев’яного житлового будинку. Спільними силами рятувальників та небайдужих односельчан погорільців пожежу вдалося вчасно локалізувати, не давши вогню поширитися на житлові приміщення будинку та надвірні будівлі, які були розташовані зовсім поруч. Внаслідок пожежі вогнем знищено лише покриття дерев’яного житлового будинку. Ймовірна причина пожежі - несправність пічного опалення.

   
З початку 2014 року на території Володимирецького району зареєстровано 16 пожеж, проти 9 за аналогічний період 2013 року, що на 77,7% більше. Збитки складають близько 140 тис. грн. Вогнем з початку року знищено, або пошкоджено 7 житлових будинків, 9 господарських та допоміжних будівлі. В середньому цьогоріч у Володимирецькому районі кожні 4 дні виникала пожежа.

Слід зазначити, що в поточному році із 16 зареєстрованих пожеж 9 виникли внаслідок порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення.

Хоч зима вже і закінчилася, проте на вулиці досі прохолодно. Отже люди ще кілька місяців продовжуватимуть обігрівати свої оселі. У зв’язку з цим небезпека пожеж через пічне опалення залишається. Тому рятувальники Держслужби з НС звертаються до громадян: зверніть особливу увагу на виконання вимог пожежної безпеки під час влаштування печей і їхньої експлуатації. Пам’ятайте! Лише дотримання простих, але вкрай необхідних заходів, допоможе зберегти Ваше житло та, найголовніше, життя! Будьте пильні, дотримуйтесь правил пожежної безпеки, а також прищеплюйте це своїм дітям змалку.

 Начальник РС ГУ ДСНС України у Рівненській області
ст. лейтенант служби цивільного захисту
Андрій Муравинець

http://www.polissya.net
 
ФОРУМ » Загальне » Новини району » Вогонь мало не знищив житловий будинок у с. Мостище (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024