Выгодный хостинг
|
|
kurumikurumi333 | Дата: Четвер, 17.06.2021, 16:37 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Уже 3 года пользуюсь услугами домена и хостинга от https://www.ukrnames.com/vds/ . И еще ни разу не сомневалась относительно выбора этой компании. Особенно понравилась работа службы технической поддержки, которая всегда оперативно отвечают и предоставляют консультацию, а также помогают осуществить правильный настрой сайта.
|
|
| |
akhamsa | Дата: Субота, 28.08.2021, 17:43 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| спасибо
|
|
| |
martinharris2706 | Дата: Понеділок, 17.07.2023, 15:42 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дякую, я думаю це те що треба.
|
|
| |
freemium_templates | Дата: Середа, 12.02.2025, 17:41 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Який хостинг для сайту вибрати у 2024 році? На що звернути увагу при виборі хостинг-провайдера? Чи є в Україні надійні компанії, які забезпечують якісний хостинг для бізнесу, інтернет-магазинів або блогів? До кого краще звернутися, якщо потрібна технічна підтримка українською мовою, хороша швидкість завантаження сайту та адекватна ціна?
|
|
| |
Krovac | Дата: Понеділок, 17.02.2025, 15:26 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Привіт! Я для своєї компанії обираю завжди найкраще та найзручніше. Друзі порекомендували мені чудовий сервіс від компанії vikhost - це безперечний лідер серед хостинг-провайдерів в Україні. З моменту оренди їх сервісу я отримав чудову швидкість і стабільність роботи серверів, що важливо для мого бізнесу. Технічна підтримка завжди швидко вирішує будь-які питання, а інтерфейс платформи зрозумілий навіть для новачків. Я отримав усе, що потрібно для надійної роботи моїх проектів. Посилання https://vikhost.com/uk/ на їх сайт, якщо шукаєте найкращий хостинг в Україні, сміливо звертайтесь до них.
Повідомлення відредагував Krovac - Понеділок, 17.02.2025, 15:29 |
|
| |