Вівторок
04.02.2025, 17:44
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Оренда квартири - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Оренда квартири
akhamsaДата: Четвер, 07.07.2022, 17:16 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго часу доби. Хто знає де можна знайти оголошення про продаж квартир в Харкові?

dobriy_lisenokДата: Четвер, 07.07.2022, 17:27 | Повідомлення # 2
Рядовий
Особливо я знайшов варіанти квартир через ось це сайт https://makaka.com.ua/sr....v дуже швидко. Вибір великий, так що можна підібрати найкомфортніші умови для себе. Ціни тут теж прийнятні. Я знайшов двушку на порядок дешевше, ніж однокімнатні квартири. Я думаю ви швидко підберете гарне житло для себе.

petrpetr_80Дата: Понеділок, 25.11.2024, 16:54 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Планируете ремонт, переезд или просто ищете место для хранения личных вещей? Сервис Sun Box предлагает идеальное решение. Хранение мебели Киев https://sun-box.com.ua/ru/hranenie-dlya-doma-ru/furniture-storage-ru/ - это гарантия безопасности и сохранения целостности изделий. Ваша мебель будет тщательно защищена от пыли, влаги и механических повреждений. Складские помещения и боксы имеют все необходимые условия для хранения крупногабаритных предметов, и вы можете самостоятельно выбрать срок аренды, который вам нужен. Поэтому не позволяйте временным обстоятельствам портить ваши любимые вещи и предметы интерьера - выбирайте надежное и качественное хранение мебели.

o51016172Дата: Субота, 07.12.2024, 12:07 | Повідомлення # 4
Рядовий
Репутація: 1
дякую

vladislavakovlev21Дата: Неділя, 15.12.2024, 18:56 | Повідомлення # 5
Рядовий
круто