П`ятниця
17.05.2024, 10:19
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Люди вимагають припинити ретрансляцію російських каналів - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » НОВИНИ міста » Люди вимагають припинити ретрансляцію російських каналів
Люди вимагають припинити ретрансляцію російських каналів
KuznyaДата: Вівторок, 04.03.2014, 11:13 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
У Кузнецовську вимагають припинити ретрансляцію російських каналів

Генеральному директору ВП «Рівненська АЕС»
Павлу Павлишину

Керівнику ТРК «Енергія»
Вячеславу Дудчаку


Звернення


1 березня 2014 року Росія розпочала агресивні військові дії проти суверенної України. Були введені війська на території нашої держави. Захоплені військові частини, військові аеродроми, адміністративні будівлі, аеропорти в Автономній Республіці Крим. Антиукраїнський шабаш розпочався в східних та південних областях України. Російська п’ята колона здійснює напад на адміністративні будівлі, знищує українські прапори та вивішує прапори Російської імперії.

Окрім військової, Росія через свої засоби масової інформації здійснює й інформаційну інтервенцію в Україні. ТРК «Рівне-Атом» та ТРК «Енергія» надають послуги кабельного телебачення в нашому міста.

Серед каналів, які ретранслюються Вашими телерадіокомпаніями, є російські канали ОРТ-1, Россия РТР та інші, які в спотвореному вигляді подають інформацію про події в Україні. Боротьбу Українців за свої права, подають як шабаш екстремістів, фашистів та бандерівців. Вторгнення своїх військ в Україну, подають як захист росіян та російськомовних від загроз, які їм несуть українці.

Бридкі інсинуації та відверта брехня, стосовно подій в Україні, приниження нашої національної гідності, перейшли всі можливі межі. І за всю цю брехливу, а то і ворожу Україні інформацію, яку ретранслюють ТРК «Рівнеатом» та ТРК «Енергія», ми ще й змушені перераховувати кошти на рахунки зазначених телерадіокомпаній.

Враховуючи вищевикладене, вимагаємо від Вас, Павле Яремовичу та Вячеславу Івановичу, негайно припинити ретрансляцію російських каналів, які в умовах російської інтервенції подають брехливу та спотворену інформацію стосовно подій в Україні.

02.03.2014 року
С.Жданюк, Н.Хвалько, Н.Петрович, С.Макарук, А.Кніовець, Н.Бурак, Р.Пашко.

Дане звернення також було підтримане мешканцями Кузнецовська, присутніми на загальноміському віче у неділю, 2 березня 2014 року.

 
ФОРУМ » Загальне » НОВИНИ міста » Люди вимагають припинити ретрансляцію російських каналів
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024