П`ятниця
17.05.2024, 11:10
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна ДТП на світлофорному перехресті 22.02.14 о 01:15 - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » НОВИНИ міста » ДТП на світлофорному перехресті 22.02.14 о 01:15 (До уваги всіх небайдужих!!!)
ДТП на світлофорному перехресті 22.02.14 о 01:15
KuznyaДата: Вівторок, 04.03.2014, 11:27 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Враховуючи ганебні плітки, хочу описати події тої ночі. Справді 22.02.14 десь о 01:15 я потрапила в ДТП. Мій маршрут: Перемоги 49А в напрямку Вараш 43. Водій таксі був тверезий, я сиділа позаду водія. Тобто хто не вміє рахувати: нас було Двоє.

Весь час я дивилась на дорогу. Не було ні пішоходів, ні автомобілів.Горів мигаючий жовтий сигнал світлофора. Ми їхали за встановленими правилами дорожнього руху по головній дорозі зі швидкістю 60 км/ год. На перехресті раптово зі сторони "Околиці" в нас влетів автомобіль. В цей момент я втратила свідомість.

Авто відкинуло на метрів 10 від місця зіткнення. Опритомніла, коли наше авто зупинилось. Я бачила, як повільно водій падає на переднє водійське крісло. Він був непритомний та дуже важко дихав. На моє звертання та дотик він не реагував. Мій телефон десь зник... Крізь скло я побачила, що до нас біжать свідки. На моє прохання нам викликали швидку. Сашко так і лишився непритомний.

В момент зіткнення телефон з моїх рук вилетів і опинився в кармані водійських передніх дверей. Далі тягнулися повільно хвилини чекання швидкої. Хтось кричав, що не можна додзвонитися в міліцію. Багато хто підходив і звертався до мене з безглуздими запитаннями: А водій тверезий? А це твій чоловік? А як його призвіще? А ви винуваті? Всім відповідаю. Це лише був незнайомий водій таксі 31111, особисто його я не знала, а коли викликаю таксі не маю звички запитувати призвіще водія.

Хочу окремо подякувати одному небайдужому хлопцеві, який серед усіх "зівак" (доречі серед яких були і мої знайомі) запитав про моє самопочуття! Уже зі слів свідків, я дізналася, що здійснили наїзд неповнолітні. Авто Мерседес віто синього кольору вони кинули біля магазину "Ласуня", а самі повтікали. Хто, скільки їх було, я не бачила! Нарешті приїхала швидка. Водія госпіталізували, а я лишилась.

Працівники швидкоі не звернули на мене увагу, так як не знали, що я була в авто. В той момент мені було байдуже... Звичайно... в порівнянні з Олександром, я була " жива". Тому , щоб засвідчити всю правду, я лишилась чекати приїзду міліції. Наголошую, я травмована зі сльозами на очах з нестерпним болем правої ноги, мовчки без істерик чекала протягом однієї години приїзду міліції стоячи. Я сподіваюсь, що недаремно! Просто хотіла засвідчити, що водій тверезий, що правила ми не порушували. Просто не хотіла, щоб винуватець ДТП банально "відмазався".

І все даремно. Домовлятись будуть...так як виявилось, що покійний водій та неповнолітній винуватець між собою родичі. Бог всіх розсудить. Але, так хочеться справедливості. Все ще сподіваюсь, що буде суд і я зможу повторити свої свідчення. Тобто замовчувати я не буду.

Офіційно зазначаю, я не претендую на відшкодування матеріальних витрат , так як вдячна Богу, що лишилась жива. Грошима крові не відмиєш! Це моя позиція. Звичайно, що я хочу, щоб винуватець та його батьки були покарані згідно чинного законодавства (хоча з морального боку в цій ситуації всі потерпілі, але...одні -живі, а іншого не повернеш).

Дуже прикро, що винуватець і його друзі чи знайомі навіть не намагались нам допогти, а швиденько втікли. Прикро, що батьки не знають ...де і що роблять їх неповнолітні діти! Прикро, що батьки не можуть банально сховати ключі від сина, який не вперше накоїв дурниць. Але на даний момент ...ціна дурниці - людське життя!

Прикро, що я живу в місті, де люди після всіх подій не мають поваги ні до покійного, ні особисто до мене! Розповсюджуючи плітки, Ви особисто мене принижуєте! Наголошую: коханця в мене не має! Відносин з водієм не мала! В таксі ми їхали двоє! Перестаньте обговорювати, як би був хтось третій він би принаймні травмувався! Логічно думайте! Це безглуздо! Ви завдаєте болю моїм близьким! Вони ледве оговталися від розуміння, що могли мене втратити! Шановні мешканці м. Кузнецовськ сьогодні прощена неділя, прошу, схаменіться і не беріть гріх на душу. Вічна пам'ять тобі, Олександр!!!

Наталя Говорун

http://www.4bloka.com/
 
ФОРУМ » Загальне » НОВИНИ міста » ДТП на світлофорному перехресті 22.02.14 о 01:15 (До уваги всіх небайдужих!!!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024