П`ятниця
17.05.2024, 10:00
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Виїздне засідання громадської ради - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » НОВИНИ міста » Виїздне засідання громадської ради
Виїздне засідання громадської ради
KuznyaДата: Вівторок, 22.09.2009, 22:43 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Виїздне засідання громадської ради

17 вересня у міському центрі дозвілля "Лісова пісня" відбулося виїзне засідання громадської ради при виконавчому комітеті за участю членів громадської ради та запрошених директора міського центра дозвілля "Лісова пісня" М.Горбачука та заступника директора даного закладу, депутата міської ради Н.Волощук
За пропозицією голови громадської ради Р.Саушкіна до порядку денного було включено питання про проведення конкурсу проектів громадських організацій, який буде проводитися міською радою у 2010 році.
"Здоров'я громади - пріоритет для влади" - саме така тема написання проектів для громадських організацій визначена членами громадської ради на 2010 рік.
Директор міського центру дозвілля "Лісова пісня" М.Горбачук розповів про основні завдання закладу та охарактеризував проблеми центру, який було відкрито 23 серпня 2009року.
Членами громадської було затверджено перелік питань, які планується обговорити на наступному засіданні громадської ради у жовтні.

 
ФОРУМ » Загальне » НОВИНИ міста » Виїздне засідання громадської ради
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024